Онлајн обуки за претприемачиПристапи

За нас

Премиум претприемач е продолжение на претприемач.ком. Зад претприемач и Премиум претприемач стои Шутевски Консалтинг ДООЕЛ, Куманово.

Шутевски Консалтинг ДООЕЛ

Во изминатиов период од неколку години целиме да обезбедиме докажан систем кој ќе овозможи умните претприемачи кои сакаат да бидат успешни брзо да го постигнат она што го сакаат без губење на време и пари.

Во Македонија малите бизниси обезбедуваат околу 80% работни места. Шутевски Консалтинг со Претприемач и Премиум Претприемач е тука за да им овозможи на тие луѓе кои или се вработени, или ќе бидат вработени или пак ќе имаат и ќе вработуваат други брзо креирање, водење и раст на бизнисот, а со тоа и на личниот живот.

За било кои информации можете да не контактирате преку контакт формата, или преку:

  • телефон: 031/411831
  • факс: 031/411831
  • e-mail: info@sutevski.mk