Онлајн обуки за претприемачиПристапи

Вебинари

Секои две недели на премиум претприемач се објавува по еден вебинар. Тука е листата на она што е објавено и она што ќе следува во наредниот период.

 1. Како потрошувачите секогаш да те изберат тебе наместо конкуренцијата
 2. Целни страни, нивна улога и оптимизација
 3. Систематизација на твојот бизнис
 4. Поголема слобода, заштеди 10 часа и повеќе за една работна недела
 5. Изработка на твојот бизнис блупринт
 6. Наслови како дел од интернет маркетинг
 7. Основи на моделирање на твојот бизнис
 8. Користење на маркетинг базиран на мозокот за да креираш неодолива понуда
 9. Капитал на твојот бизнис – финансискиот иако е важен, сепак не е најважен
 10. Теорија на ограничувања – основи дел 1
 11. Теорија на ограничувања – iOMaps дел 2
 12. Иновативни тактики за надминување на се она што сите други го прават
 13. Како да го користиш твојот блог за целите на градење на кредибилитет и доверба