Онлајн обуки за претприемачиПристапи

Регистрирај сметка

По успешно обезбедување на пристапот преку изведување на плаќањето, системот на HalkBank  ќе ве врати на страната каде можете да креирате корисничко име и лозинка како премиум членови на премиум претприемач.

Следете ги упатствата на страната заради регистрација

Следете ги упатствата на страната заради регистрација

Доколку веќе имате регистрирано сметка (на пример како Free Silver член на премиум претприемач, кликнете на линкот во жолтиот дел пред формата.

Доколку немате сметка и за првпат се регистрирате на премиум претприемач, пополнете ја формата со кликнување на копчето “испрати регистрација”.

Со кликнување на копчето испрати регистрација ќе добиете повратна еmail порака дека сте успешно регистрирани како премиум член, што значи дека пристапот до сите материјали за премиум членови ви е обезбеден.