Онлајн обуки за претприемачиПристапи

Пополнете ги следниве податоци:

За да обезбедите пристап до севкупниот премиум претприемач материјал, ве молиме пополнете ги следниве информации пред да бидете префлени на страната на HalkBank преку која ќе се процесира плаќањето. Цената до сите модули изнесува 6.000,00 денари.

Внесете го вашето име:

Внесете го вашето презиме:

Внеси Email адреса:

Со кликнување на копчето “Плати веднаш” потврдувате дека се согласувате со условите на користење.

Упатство за обезбедување на пристап

Оваа упатство се однесува на книгата иновации и претприемништво, но чекорите се исти за секој материјал на премиум претприемач.

Чекор 1: Пополнете ги основните податоци

media_1355145285871.png

Пополнете ги основните податоци за вас и потоа кликнете на копчето "Плати веднаш":

 1. Име
 2. Презиме
 3. Email адреса
 4. Кликни на копчето плати веднаш

Системот ќе ве префрли на безбедната страна на Halkbank преку која се процесира плаќањето.

Напомена: Овој сајт (www.premium.pretpriemac.com) нема никакви допирни точки ниту ги задржува податоците за вашата кредитна картичка

Чекор 2: Пополнете ги податоците за вашата кредитна картичка

media_1355145795247.png

Во овој чекор ги внесувате вашите информации за плаќање:

 1. Го внесувате бројот н кредитната картичка
 2. Избирате месец и година на истекување на картичката (до кога е валидна картичката)
 3. Го внесувате CVC2/CVV2 бројот кој се наоѓа на позадината на вашата картичка
 4. Го прегледувате износот, дали е оној кој треба да ви се наплати
 5. Кликнувате на копчето Submit откако сите податоци веќе се внесени и износот за наплата е оној кој го нарачувате.

Откако ќе завршите со овој процес ќе се појави прозорец во кој се наведува дали трансакцијата е одобрена и процесирана или не е одобрена.

Чекор 3: Почекајте системот да ја одобри трансакцијата

media_1355146543318.png

Ако се помине како што треба, ќе добиете информација дека трансакцијата е одобрена – Transaction Approved

Тука не треба ништо да преземате, едноставно почекајте и системот ќе ве врати на страната на www.premium.pretpriemac.com каде ќе треба да внесете податоци за пристап до материјалот кој го купувате (Чекор 4).

Чекор 4: Изберетe корисничко име и лозинка

media_1355146737537.png

Во овој чекор ги креирате вашите кориснички податоци кои ќе ви овозможат влез впремиум претприемач.

 1. Изберете корисничко име со кое што ќе влегувате на сајтот
 2. Изберете лозинка (лозинката мора да има најмалку 8 карактери)
 3. Уште еднаш внесете ја истата лозинка
 4. И кликнете на копчето да се регистрирате (Submit Registration)

По завршување на овој чекор системот ќе ве префрли на страната со линковите до книгата и одделните поглавја.

Чекор 5: Добредојдовте и читајте

media_1355149177853.png

Веќе се наоѓате на страната со линковите до книгата и сите поглавја на истата.

За повторно влегување во системот, едноставно поврзете се преку внесување на корисничко име и лозинка кои ги креиравте во чекорот 4 и веќе сте кај книгата која сте ја купиле.