Онлајн обуки за претприемачиПристапи

Обезбеди пристап

Сите производи на премиум претприемач се базирани на членство кое што може да се активира по обезбедување на пристап, односно извршување на плаќањето.

Процесот на обезбедување на пристап се одвива на следниов начин:

1. Пополнување на ваши податоци

Првин пополнете ги податоците за вас, како вашето име, вашето презиме и вашиот email. Откако ќе ги пополните кликнете на копчето.

obezbedi-podatoci

Пополнете ги следниве податоци пред да бидете префрлени на страната на HalkBank

2. Потоа пополнете ги информациите за плаќање

Откако ќе кликнете на копчето ќе бидете префрлени на страната на HalkBank каде можете да ги внесете информациите за плаќањето кои ќе ви ги побараат на страната (слика подолу)

Пополнете ги информациите и кликнете на копчето

Пополнете ги информациите и кликнете на копчето

Успешната трансакција ќе ве донесе до страната за регистрација на корисничко име и лозинка за системот на премиум претприемач.