Учество во дискусија...Премиум форум

Дали може да добијам лична помош?

Зависи. Секогаш ќе се обидуваме некој од тимот да одговори на секоја ваша потреба која сте ја искажале или на форумот, или преку контакт формата или пак преку коментар на некоја од содржините. На форумот еднаш месечно поставуваме прашања или отвораме теми каде што можете да земете активно учество со образложение на вашите проблеми. Најконкретните, најдобрите прашања или проблеми ќе бидат обработени во вебинар, а еден активен член ќе биде награден со лична консултација со некој од тимот на Шутевски Консалтинг ДООЕЛ.