Онлајн обуки за претприемачиПристапи

Како функционира?

Обезбеди

Обезбеди пристап

Откако ќе изберете еден од премиум производи ќе можете да платите со вашата картичка.

Повеќе

Регистрирај

Регистрирај пристап

По успешна трансакција треба да регистрирате корисничко име и лозинка.

Повеќе

Користи

Регистрирај пристап

Со корисничко име и лозинка имате пристап до соодветниот материјал како и форумите.

Повеќе

Имате уште прашања?

Дали она што го плаќам е за секогаш или на определен период?

Цената за пристап до премиум претприемач се однесува на едногодишно членство и пристапот до содржината е загарантиран за тој период од една година. По истекот на годишното членство, пристапот до материјалот ќе ви остане, но нема да имате пристап до новите модули, новите материјали, вебинари, алатки како и до прашања и одговори и активно учество на форумот. Доколку сакате да го продолжите членството и за наредната година ќе треба да платите 50% од основната цена (цената која сте ја платиле првпат).

Што добивам со премиум членство?

Со премиум членство добивате пристап до сите модули на премиум претприемач 1.0 (9 основни) и сите модули на премиум претприемач 2.0 (13 дополнителни), како и пристап до сите вебинари и сета содржина која ќе биде ажурирана и достапна во текот на вашето годишно членство. Тоа значи дека добивате пристап и до сите алатки, форми, темплејти подготвени за секој од модулите, пристап до форум, како и пристап до сите бонус материјали, премиум книги, и до местото за поставување на прашања и одговори.

Дали морам да продолжам со членството и за следната година?

Не, воопшто. Со обезбедување на пристап до премиум претприемач вие имате обезбедено целосен пристап за една година. Доколку не сакате да продолжите не правите ништо, ќе добиете понуда за продолжување на членство и доколку не реагирате навреме, членството нема да ви се продолжи. Единствено доколку сакате да продолжите со пристапот, тогаш ќе ја искористите понудата за 50% за секоја наредна година и ќе останете премиум член. Значи без ваша одлука и повторување на процесот на плаќање, никој не може да ви го продолжи членството.

Можам ли да платам на друг начин освен со кредитна картичка?

Да, плаќањето можете да го изведете и на сите законски можни начини. Можете да платите на профактура која ќе ви ја издадеме, при што ќе треба точно да се повикате на бројот од профактурата како би можеле да ве поврземе и рачно креираме пристап до премиум претприемач. Побарајте профактура преку контакт формата, и набргу ќе бидете контактирани од некој од нас со понатамошни упатства за обезбедување на пристап.

Дали моите детали за плаќање и кредитната картичка се безбедни?

Безбедноста е покриена целосно. Шутевски Консалтинг ДООЕЛ, и овој веб сајт воопшто не ги држат информациите за вашите кредитни картички во некоја база на податоци. Единствено што се задржува на овој сај е вашата email адреса и име и презиме кои по успешното плаќање вие ги внесувате заради креирање на вашиот профил.

Дали може да добијам лична помош?

Зависи. Секогаш ќе се обидуваме некој од тимот да одговори на секоја ваша потреба која сте ја искажале или на форумот, или преку контакт формата или пак преку коментар на некоја од содржините. На форумот еднаш месечно поставуваме прашања или отвораме теми каде што можете да земете активно учество со образложение на вашите проблеми. Најконкретните, најдобрите прашања или проблеми ќе бидат обработени во вебинар, а еден активен член ќе биде награден со лична консултација со некој од тимот на Шутевски Консалтинг ДООЕЛ.

Дали ми треба некое основно знаење за да можам да бидам активен премиум член?

Воопшто. Не ви е потребно ништо освен добра волја да успеете со вашиот бизнис. Целиот материјал е дизајниран така да навлегува во секој аспект на вашиот бизнис.

На пример, со премиум претприемач 1.0 почнувате од основата, од почетоко и секоја недела добивате видео материјал, алатки, темплејти и форми за тој материјал како и листа на активности кои треба да ги спроведете за таа недела. Секоја недела во следните 54 недели ќе добивате по еден материјал од премиум претприемач 1.0.

Од друга страна премиум претприемач 2.0 е покомплексен материјал кој ве води и во најситните детали на вашиот бизнис. Тој материјал ќе ви биде достапен од првата регистрација како и секој нов модул кој ќе биде додаден во првата година од членството или и за наредните години доколку одлучите да продолжите со активно учество.

И за двата материјали ќе имате упатство како да ги користите и нашата препорака е да се движите низ упатството.

Дали ми е загарантиран успехот?

Премиум претприемач претставува една интерактивна платформа која има за цел да ги замени скапите консултанти обезбедувајќи ви виртуелен консултант за вашиот бизнис. Но, гаранција за успехот лежи кај вас. Ние креираме и ќе креираме нови материјали, но вашата задача е да ги примените.

Во внатрешноста на премиум претприемач ќе ги најдете најновите концепти за започнување, развој и раст на вашиот бизнис кои не се ниту споменати на друго место во Република Македонија ниту се предава или учи за нив сеуште. Нашата задача е да ви го обезбедиме сето тоа во една форма која ќе биде наједноставна за вашата имплементација. Дали ќе имплементирате и како ќе го имплементирате ќе зависи од вас, иако ние сме секогаш тука да преку форумот ви помогнеме и со персонализирани упатства и консултации.

Ако имам други прашања кои не се одговорени тука, кого да контактирам?

Едноставно пополнете ја контакт формата на сајтов и во најбрз можен рок ќе ви одговориме на сите ваши прашања.